Despre realizarea site-urilor

Cand vorbim despre un site vobim despre inregistrarea domeniului,  hosting-ul aferent si webdesign-ul. Relativ recent, orice site respectabil apeleaza la un pachet minim de optimizare SEO.

Domeniu – adresa URL a siteului

Aceasta adresa reprezinta in general numele companiei ori numele persoanei fizice careia ii apartine siteul. Este “numele” dumneavoastra on-line nume care trebuie facut de cunoscut tutror celor care doriti sa va viziteze site-ul.
Numele de domenii au diferite extensii in functie de categoria din care fac parte – guvern, comercial, business, educatie etc. – ori in functie de nationalitate. Domeniile .ro se cumpara si raman ale proprietarului pe viata- se platesc o singura data, o suma modica. Domeniile de genul .com , .info, .eu, etc. se inchiriaza si se platesc anual, tot cu o suma modica. De asemenea anumite servicii de hosting ofera domenii .com gratuite.
Necesita multa atentie atunci  cand cumparati acest nume de domeniu. Este foarte important ca datele de inregistrare sa fie datele dumneavoastra, emailul de contact sa fie corect. Aceste masuri sunt obligatorii pentru a evita o eventuala dependenta sau un santaj din partea celui care v-a facut inregistrarea. Va oferim consultanta pentru a preintampina orice problema legata cu aceasta.

Hosting-ul

Hosting inseamna gazduirea webdesign-ului pe un calculator conectat la Internet ce permite accesarea online non-stop a siteului de catre utilizatorii web.
Aceste servicii sunt extrem de variate si foarte multe companii fac diverse oferte de spatii pentu gazduire virtuala. Va intrebati cu singuranta ce alegeti ? Ceea ce alegeti depinde de nevoile pe care le aveti, preturile variind foarte mult in functiile de specificatiile dorite. Ne oferim ca impreuna sa decidem ce serviciu de hosting alegem, avatajandu-va intr-un mod direct.

Firma noastra nu are in aria de activitate vanzarea de domenii si nici de gazduire web, insa va putem ajuta cu cateva informatii pe aceasta tema. De asemenea, clientilor nostri le oferim gratuit consultanta pe acest domeniu, precum si suport in realizarea tuturor setarilor si  modificarilor de hosting.

WebDesign-ul

Webdesign-ul reprezinta practic chiar efectuarea site-ului. Este un proces complex si cuprinde Design-ul (creearea layout – a felului in care arata pagina) si partea de programarea/ administrare.  Multitudinea de nevoi aparute on-line face ca tehnologiile  sa varieze mult, de la tehnologii statice – html, css, etc pana la cele mai noi platforme on-line de CMS-uri, Flash-uri si nu numai.

Imediat dupa realizarea site-ului, dupa webdesign, intervine un procedeu de integrare in motoarele de cautare (SEO – Search engine optimization) ajutand pozitionarea cat mai buna a site-ului in motoarele de cautare (google, yahoo, altavista) ceea ce duce la un bun acces a clientilor la pagina de internet.

Alegerea webdesign-ului, a platfomei din spatele webdesign-ului dar si serviciului SEO va este usurata prin consultanta oferita gratuit de catre noi.

Optimizarea SEO

E normal ca daca aveti un domeniu, o pagina web frumoasa vreti sa se si stie despre ea. Chiar daca aveti un webdesign atragator si un site bine gandit si nu apareti in primele pagini pe motoarele de cautare tot nu e deajuns. Dupa cum bine stiti si faceti, cautarile toate se fac pe motoare de cautare (Google, Yahoo.. etc). Exista si termenul GOOGALIT :D. Pentru a fi prezenti in primele (prima) pagina atunci cineva cauta produsele/serviciile pe care le aveti. este nevoie de un intreg proces de optimizare a site-ului. Pe langa aceasta exista si servicii oferite de Google pentru a fi tot timpul pe prima pagina. Va ajutam sa fiti pe prima pagina a motoarelor de cautare, pentru a avea o rata de convertabilitate cat mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *