Despre Noi

Cu siguranta va intrebati cine suntem

E simplu:  Suntem o echipa de web designeri si programatori din Suceava disponibili pentru a realiza siteuri si de a va ajuta in realizarea webdesign-ul  necesar afacerii dumneavoastra.

De ce promovare on-line?

Pentru ca afacerile din ziua de astazi nu pot exista fara un site pe web, fara publicitate online sau fara un domeniu propriu. De asemenea pozitionarea pe motoarele de cautare (Google, Yahoo…), optimizarea SEO, este astazi usa pe unde iti intra clienti in “magazin”. Un site, cu un webdesign atractiv, a devenit o fateta a identitatii iar in lipsa site-ului nu poti exista in nici un domeniu. Un webdesign atragator, un site bine realizat si bine promovat reprezinta un pas inaintea concurentei.

De ce ati lasa pe mana noasta webdesign-ul site-ului dumneavoastra?

Crearea unui site nu e un lucru usor – webdesign-ul este o arta. Nici promovarea unui site pe motoarele de cautare nu e un lucru usor, de aceea e bine sa calculati pe mana cui va lasati.
Avem experienta in domeniu webdesign-ului, avem interes pentru promovarea on-line si avem solutii potrivite pentru aceasta. Nu ne intereseaza doar sa aveti un site ci ne intereseaza sa aveti un site cu un pret corect, un site frumos, pentru intretinerea caruia sa ne contactati oricand cu drag.

Cum lucram?

Dumneavoastra ne aratati interestul pentru a avea un site pe internet. Noi va invitam la o cafea, aflam exact nevoile webdesign-ului afacerii iar apoi in cateva zile va propunem macar 3 site-uri alternative – pt inceput. Impreuna incepem sa conturam imaginea afacerii – incepand de la logo, motto si pana webdeign. Dupa ce am decis solutia potrivita, design-ul potrivit, va comunicam pretul si in urma acceptului incepem lucrarile propriu-zise, lucrari putand dura intre 7 si 21 zile (in functie de complexitatea paginii web).

De notat este ca partea de consiliere, cafeaua si cele 3 solutii sunt gratuite. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *